Gebakken schol met tomaat en olijven | Instituut Tim Torfs

Gebakken schol met tomaat en olijven



Bereiding

Meng de bloem met peper, zout en paprikapoeder en haal de scholfilets hierdoor. Verhit 1 eetlepel olijfolie en fruit hierin de sjalotjes en knoflook. Blus af met azijn en roer de gezeefde tomaten, olijven en pesto erdoor. Verwarm even en zet de saus apart. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de scholfilets aan beide kanten goudbruin en gaar in ca. 5 minuten. Verdeel een laagje saus over 4 borden en leg daarop de scholfilets. Lekker met (volkoren)pasta en komkommersalade. Bron: visrecepten.nl

Ingrediënten (2 Personen)

  1. 300 g scholfilet
  2. 2 eetlepels bloem
  3. peper, versgemalen
  4. ½ theelepel paprikapoeder
  5. 2 eetlepels (olijf)olie
  6. 1 sjalotje, gesnipperd
  7. 1 teentje knoflook, geperst
  8. 1 eetlepel balsamicoazijn of rode wijnazijn
  9. 100 ml gezeefde tomaten (pakje)
  10. 25 g groene olijven met piment of zonder pit, gehalveerd
  11. 25 g zwarte olijven zonder pit, gehalveerd
  12. 1 eetlepel groene of rode pesto

Materialen

  1. Mengkom
  2. Koekenpan

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences