Ingrediënten
- 3 eiwitten
- l60 gr Fondant chocolade (70 % cacao)
- bessen (aalbessen, bosbessen, frambozen…)
- 1 el amandelschilfers
Bereiding
Smelt de chocolade au bain–marie: doe water in een pot, breng aan de kook en zet op een laag vuur. Doe de chocolade in een kleinere pot en zet die in het warme water terwijl je blijft roeren. Zorg ervoor dat er geen water bij de chocolade komt. Laat de chocolade wat afkoelen. Klop het eiwit op met een mixer en voeg hierna de chocolade toe. Laat afkoelen in de ijskast. Rooster de amandelen. Schep de chocolademousse in leuke kopjes en werk af met de geroosterde amandelen, de bessen en de amandelschilfers.
Afslanken met Tim Torfs?
Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.