Ingrediënten
- 1 bloemkool
- 1 butternut pompoen
- 300 gr rundergehakt
- Blikje tomatenpuree
- 1 rode ui
- 2 teentjes knoflook
- Pamspray
- 1 kl gember
- 1 kl raz el hanout
- Peper
- Zout
- 1 kl kerrie
- 1 zakje Knorr drinkbouillon tuinkruiden
Bereiding
Prik gaatjes in de butternut en laat hem gedurende 1 uur op 200 °C in de oven gaar worden (zo spaar je heel wat hak en snijwerk!). Verdeel ondertussen de bloemkool in roosjes en stoom hem beetgaar. Fruit de ui en knoflook in de pan met behulp van de pamspray. Voeg het gehakt toe en bak rul. Voeg de bloemkool en tomatenpuree, samen met de drinkbouillon toe. Laat even sudderen. Lepel ondertussen de butternutpompoen uit (de pompoenpitjes kan je eventueel roosteren en bij je ontbijt toevoegen aan je yoghurt of fruitsalade). Voeg de pompoen toe en voeg de kruiden toe. Laat het geheel nog 15 minuten sudderen. Smullen maar!
Afslanken met Tim Torfs?
Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.