Vegetarische pasta



  1. 180 gr gekookte schelpjespasta
  2. 1 tomatenpassata
  3. 2 courgetten
  4. 2 winterwortelen
  5. 1 sjalot
  6. 2 teentjes knoflook
  7. 1 potje ricotta
  8. Provençaalse kruiden
  9. Peper
  10. zout

Kook de pasta volgens de richtlijnen. Fruit de ui en uitgeperste knoflook aan in de pan. Voeg de courgette en wortel toe. Laat 5 minuten bakken en vermeng met de passata, kruid met peper, zout en de provençaalse kruiden. Voeg als laatste de ricotta toe. Werk af met de lente ui!

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences