Zoete aardappel met kaneel en gegrilde zalm | Instituut Tim Torfs

Zoete aardappel met kaneel en gegrilde zalm



Ingrediënten 2 personen

  • 1 grote zoete aardappel
  • 2 zalmfilets
  • 1 broccoli
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl provençaalse kruiden
  • 1 tl dille
  • pamspray

Bereiding

Was en boen de zoete aardappel schoon en snij hem in dunne plakken.  Leg een  vel bakpapier op een bakplaat en leg hierop de zoete aardappel plakken.  Bespuit ze met de pamspray en kruid met de kaneel.  Grill op 200 °C gedurende 10 minuten.  Neem een antikleefpan en grill de zalm gaar. Kruid met dille en provençaalse kruiden. Serveer het gerecht met gestoomde broccoli, gekruid naar keuze.



Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. 


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences