Ingrediënten 2 personen
- 1 teen knoflook
- 6 takjes kervel
- 2 tomaten
- 200 gr zeekraal
- 200 gr kabeljauwfilet
- 1/2 citroen
- peper en zout
Bereiding Kabeljauw met zeekraal
Pel de knoflook en snijd of pers deze fijn. Snijd de tomaat in blokjes. Spoel de kervel af en hak grof. Pers de halve citroen. Verhit een hapjespan of wok en gebruik een beetje PEM spray om de knoflook en tomaat ongeveer 2 minuten te bakken, bak hierna de zeekraal kort mee. Bak de laatste minuut de kervel mee. Bak ondertussen de kabeljauwfilet in 4 minuten aan beide kanten in de koekenpan en besprenkel hierna met de uitgeperste citroensap. Serveer de gebakken kabeljauwfilet op de gebakken groenten. Bron: Hello Fresh
Tip: Na fase 1 is dit gerecht aan te vullen met aardappels uit de oven.
Afslanken met Tim Torfs?
Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons!