Ingrediënten (2 personen)
- 1 komkommer
- 200 gram Hollandse garnalen
- Paar takjes verse dille en koriander
- Sap van een limoen
- Dressing van sojasaus, verse gember en wasabi
Bereiding
Was de komkommer en snijd in 12 stukken van ongeveer 2 á 2,5 cm. Haal met een mesje de zaadjes eruit, zodat je een soort kuipje krijgt (maak wel genoeg ruimte voor lekker veel vulling).
Doe de garnalen in een bakje en meng hier het limoensap en de verse dille en koriander doorheen. Schep even goed om. Vul vervolgens de komkommerkuipjes met de garnalenvulling.
Maak een dressing van 2 eetlepels sojasaus een klein beetje heel fijn geraspte verse gember en wasabi naar maak. Schep de gewenste hoeveelheid dressing over de komkommerkuipjes en je komkommersushi is klaar!
Eet smakelijk!
Afslanken met Tim Torfs?
Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons!