Ovenkabeljauw met gewokte spinazie en gember | Instituut Tim Torfs

Ovenkabeljauw met gewokte spinazie en gember



Ingrediënten 2 personen 

  • 200 gram kabeljauw
  • 250 gram champignons
  • 300 gram spinazie
  • 4cm gember
  • 1 knoflookteen
  • 1 sjalot
  • Gedroogde dille
  • Peper
  • Zout

Voorbereiding ovenkabeljauw

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de sjalot, knoflook en gember klein en de champignons in plakjes. Kruid de ovenkabeljauw met peper, zout en gedroogde dille.

Bereiding

bak de champignons 4 minuten op middelhoog vuur (indien nodig met  een el water). Leg de champignons vervolgens als een bedje op een ovenschaal met bovenop de kabeljauw en gaar in ca. 15 minuten in de oven.

Fruit in de tussentijd de sjalot, knoflook en gember in 3 minuten op middelhoog vuur en voeg als laatst de spinazie toe. Breng op smaak met peper en zout, verdeel over 2 borden en doe hetzelfde met de champignons. Easy en heel gezond!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons! 


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences