Ingrediënten 2 personen
- 200 gram kabeljauw
- 250 gram champignons
- 300 gram spinazie
- 4cm gember
- 1 knoflookteen
- 1 sjalot
- Gedroogde dille
- Peper
- Zout
Voorbereiding ovenkabeljauw
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de sjalot, knoflook en gember klein en de champignons in plakjes. Kruid de ovenkabeljauw met peper, zout en gedroogde dille.
Bereiding
bak de champignons 4 minuten op middelhoog vuur (indien nodig met een el water). Leg de champignons vervolgens als een bedje op een ovenschaal met bovenop de kabeljauw en gaar in ca. 15 minuten in de oven.
Fruit in de tussentijd de sjalot, knoflook en gember in 3 minuten op middelhoog vuur en voeg als laatst de spinazie toe. Breng op smaak met peper en zout, verdeel over 2 borden en doe hetzelfde met de champignons. Easy en heel gezond!
Afslanken met Tim Torfs?
Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons!