Zalmfilet gemarineerd in grove mosterd met broccoli en courgettechips | Instituut Tim Torfs

Zalmfilet gemarineerd in grove mosterd met broccoli en courgettechips



Ingrediënten (2 personen)

  • 300 gram zalmfilet
  • 300 gram broccoli
  • 1/2 courgette
  • 2 eetlepels mosterd grof
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper
  • zout

Bereiding zalmfilet

Om te beginnen verwarm je de oven voor op 200 graden. Smeer daarna de zalmfilet in met grove mosterd en schaaf de courgette met een kaasschaaf in dunne plakjes. Verdeel de zalmfilets en courgette over de bodem van een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Grill in circa 12 minuten gaar en kook intussen de broccoliroosjes in 5 minuten beetgaar. Verdeel de zalm en groenten over 2 borden en maak op smaak met zwarte peper. Als resultaat heb je lekker bord gezond avondeten voor je, eet smakelijk!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences