Ingrediënten (2 personen)
- 200 gram kalfsmuis
- 120 gram broccoli
- 2 gram kruidnagelpoeder
- 2 gram korianderpoeder
- 2 gram komijnpoeder
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- Runderbouillon
- Peper
- Zout
Bereiding
Om kalfshachee te maken begin je met het het snijden van de kalfsmuis in blokjes en marineer met kruidnagelpoeder, korianderpoeder, komijnpoeder, knoflook (geperst) en zout en peper. Snijd de uien vervolgens in ringen en verdeel over de kalfsmuis. Laat even staan zodat er wat vocht vrij komt en schep het geheel in een stoofpan. Vul af met runderbouillon en stoof zo`n 30 minuten. Giet af, kook het vocht in en voeg weer toe aan het vlees zodat er een krachtige saus ontstaat. Maak vervolgens de broccoli schoon, snijd in roosjes en kook beetgaar. Verdeel de hachee over 2 diepe borden en leg de broccoli erboven op. Voeg tot slot de krachtige vleesjus toe.
Afslanken met Tim Torfs?
Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons!