Ossenhaascarpaccio, rucola, tomaat, pijnboompitten en Parmezaan | Instituut Tim Torfs

Ossenhaascarpaccio, rucola, tomaat, pijnboompitten en Parmezaan



Ingrediënten – 2 personen 

  • 200 gram carpaccio ossehaas
  • 12 stuks tomaatjes zongedroogd
  • 25 gram pijnboompitten
  • 25 gram Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 1/2 rode ui
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels balsamico azijn rood
  • peper
  • zout

Bereiding Ossenhaascarpaccio

Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitjes goudbruin en laat op een bordje afkoelen. Meng vervolgens de olie en azijn tot een dressing en maak op smaak met zout en peper. Snijd de rucola in grove stukken en meng in een kom met 1 el dressing. Verdeel de carpaccio over twee borden en leg de rucola in het midden van de borden. Snipper de (halve) rode ui en strooi met de kappertjes, zongedroogde tomaatjes, geraspte Parmezaanse kaas en pijnboompitten over de ossenhaascarpaccio. Besprenkel met de dressing en brengop smaak met peper en zout.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences