Eitje met kruidendip, een heerlijk tussendoortje!
Ingrediënten
- 4 eieren
- 10 g peterselie
- 1 tl gedroogde dragon
- 4 el olijfolie
- 30 g ongezouten pistachenoten
Bereiding
- Breng een pan water aan de kook. Kook de eieren 8 min. Snijd ondertussen de peterselie grof. Doe met de dragon en olie in een hoge kom en pureer met de staafmixer tot kruidenolie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Hak de pistachenoten fijn. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze. Dip de eieren eerst in de kruidenolie en vervolgens in de noten.
Bewaartip:
Bewaar de gekookte eieren ongepeld maximaal 2 dagen in de koelkast. De kruidenolie bewaar je afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast, de noten maximaal 2 dagen buiten de koelkast.
Afslanken met Tim Torfs?
Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.