Ingrediënten
4 personen
- rijstnoedels 225 g
- broccolirijst 400 g
- Japanse sojasaus 1 el
- gembersiroop 1 el
- sesamolie 1 el
- atjar tjampoer 410 g
- pijpajuin 6
- verse rivierkreeftjes 200 g
- ongezouten cashewnoten 50 g
Bereiding
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de broccolirijst in een vergiet en giet de noedels hierboven af. Laat uitlekken.
Maak ondertussen een dressing van de sojasaus, gembersiroop en sesamolie en schep door het noedels-broccolirijstmengsel.
Laat de atjar uitlekken. Snijd de salade-ui in dunne ringetjes. Meng de atjar en salade-ui met de rivierkreeftjes door de noedels.
Hak de cashewnoten grof en strooi ze over de salade.
Afslanken met Tim Torfs?
Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.