Gevulde paprika met tonijn en tomaat


Een eenvoudig, lekker gerecht

Ingrediënten

  • 4 rode of gele paprika's
  • 2 blikjes tonijn in water, uitgelekt
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • Pamspray
  • Huismix
  • Zout en peper

Bereiding

  1. Verwarm je oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Snijd de bovenkant van de paprika's af en verwijder de zaadjes aan de binnenkant.
  3. Snijd de ui, tomaten en knoflook fijn.
  4. Verhit de pamspray in een koekenpan en bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
  5. Voeg de tonijn en tomaten toe aan de pan en bak nog enkele minuten. Voeg zout, peper en huismix toe naar smaak.
  6. Vul de paprika's met het tonijn-tomaat mengsel.
  7. Plaats de gevulde paprika's in een ovenschaal.
  8. Bak de gevulde paprika's in de oven voor ongeveer 25-30 minuten.
  9. Laat ze een paar minuten afkoelen voordat je ze serveert.

Eet smakelijk!

Pamspray

Waarom Pamspray gebruiken?

Het is een vetvrije vervanging voor boter of olie bij het invetten van bakvormen of pannen, en het kan ook worden gebruikt om voedsel te bedekken om aanbranden of uitdrogen te voorkomen bij het koken of bakken.

Bij Instituut Tim Torfs bieden we baksprays aan die het koken makkelijker en gezonder maken. Deze zijn ideaal voor gebruik in onze recepten en om gezonde maaltijden te bereiden tijdens onze dieetfase.

Image description

Griekse lasagne (vegetarisch)

Bereiding Snijd aubergine en courgette in de lengte in plakken, bestrijk met olijfolie en grill of bak om en om goudbruin in een koekenpan. ...

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences