Courgetti met venkel gehakt in een tomatensausje


Genieten van een heerlijke pasta zonder schuldgevoel

Ingrediënten

- 2 courgettes
- Kersttomaatjes
- 200 gr rundergehakt
- 2 teentjes look (geperst)
- Handvol venkelzaadjes, fijn gesneden
- Pamspray
- Tomatenpuree
- Italian Touch - Spaghettikruiden
- Provençaalse kruiden

Bereiding

Bak het rundergehakt met de look en venkelzaadjes rul in een pan met pamspray. Voeg de kersttomaatjes toe en laat deze verder mee garen. Voeg tomatenpuree en wat water toe. Kruid met Provençaalse en spaghettikruiden en laat nog even verder sudderen.

Maak courgettislierten en doe ze in een ovenschotel met wat kruiden en plaats ze 8 minuten in een voorverwarmde oven van 185 graden.

Italian Touch - Spaghettikruiden

Venkelzaad heeft een sterke en aromatische smaak die een gerecht een heerlijke en karakteristieke smaak geeft. Het voegt een vleugje anijs toe, wat een verfrissende en licht zoete smaak aan gerechten geeft.

Image description

Tim Torfs dieet & supplementen

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences