Laat de zomer maar komen
Ingrediënten
- 1 kopje verse gember, geschild en fijngehakt
- 2 el ahornsiroop
- 1 kopje water
- Sap van 2 citroenen
- Sprankelend water voor het serveren
- Muntblaadjes of plakjes citroen als garnering
Bereiding
- Blend de stukjes gember met een kopje water en zeef het sap in een kan. Voeg het citroensap en ahornsiroop toe en meng goed.
- Om te serveren, vul je een glas met ijsblokjes. Voeg 2-3 eetlepels gembersiroop toe, afhankelijk van hoe pittig je de drank wilt hebben.
- Giet vervolgens het sprankelend water in het glas en roer voorzichtig om de siroop te mengen.
- Garneer met muntblaadjes of plakjes citroen, indien gewenst.
Je kunt ook experimenteren met
extra smaakmakers zoals verse munt, honing of kruiden naar keuze.
Experimenteren met die Airfryer!Oké jongens, klaar? Experimenteren met die Airfryer! Heus niet competitief bedoeld hoor; we vinden het gewoon belangrijk dat jij snacktechni... |