Wordt september jouw dieetmaand? Start nu!


September wordt vaak beschouwd als een ideale maand om aan een dieet te beginnen om verschillende redenen:

  1. Nieuwe start: September markeert het einde van de zomer en het begin van een nieuw seizoen. Het is een frisse start na de vakantieperiode, waarin mensen vaak genieten van diverse lekkernijen. Het is een goed moment om nieuwe doelen te stellen en gezonde gewoonten op te bouwen.
  2. Routine en structuur: Na de vakantieperiode keren de meeste mensen terug naar hun normale dagelijkse routine. Dit kan het gemakkelijker maken om een gezond dieet te volgen, omdat er regelmatigere maaltijden en routines zijn.
  3. Minder sociale verplichtingen: In vergelijking met de zomermaanden zijn er meestal minder sociale evenementen en feesten in september. Dit kan het gemakkelijker maken om je te concentreren op je dieet en minder verleidingen tegen te komen.
  4. Verse seizoensproducten: September is ook de tijd van het jaar waarin veel verse seizoensproducten beschikbaar zijn, zoals groenten, fruit en kruiden. Deze verse ingrediënten kunnen je dieet diverser en voedzamer maken.
  5. Mentale focus: Na een zomer vol ontspanning en plezier, kan september een periode zijn waarin mensen zich meer gefocust en gemotiveerd voelen om aan hun gezondheid te werken. Dit kan helpen bij het volhouden van een dieet en het behalen van je doelen.

Doe net als Wendi en kies voor Slank in 9 weken met Tim Torfs met 9 weken begeleiding!

 

Wendi verliest 18.3kg in 13 weken!

Succesverhalen

Ook Dean koos voor deze aanpak, hij volgde de kuur zonder coach... hij kocht een thuispakket!

Daen verliest 25,2 kilo in 11 weken! "Wat een hunk!"

Een complete metamorfose in amper 3 maanden tijd! Zonder honger! Zonder shakes! Zonder vervangmaaltijden!

 

Waar vind je Tim Torfs overal?

Je vind ons in Hasselt, Beringen, Bree, Hamont, Genk, Tongeren, Sint-Truiden, Lubbeek, Tremelo, Haasrode & Geel. Woon je elders in het land, begeleiden we je graag vanop afstand of je kiest voor het thuispakket!

Bel Tim Torfs en stel al je vragen!

Je kan ons bellen op 0474/728.718 of je stuurt een mailtje naar info@timtorfs.be met al je vragen!

Ben je klaar met je dieet en wil je na de zomer wat bijsturen?

Mail gerust je vragen en wij reageren graag met ons advies

3 formules om met het dieet te starten

Hou je vetverbranding actief dankzij Boost&Happy!

 

2 potjes Carnitine Boost & Happy + Q10 GRATIS

Tim Torfs Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10), een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie. Tim Torfs Happy & Boost Carnitine met Siberische Ginseng Kan een bijdrage leveren tot meer mentale en fysische energie en helpen om terug te komen in een natuurlijke goede stemming Siberische ginseng, 100% van de wortel!

Start nu met Slank in 9 weken met Tim Torfs!
Start nu met Slank in 9 weken met Tim Torfs!

 

Tim Torfs dieet & supplementen

Start nu met je dieet en gebruik het najaar om een nieuwe levensstijl aan te leren.

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel.

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences