Tim Torfs: Dé Schoonheidssalon voor Mannen in Beringen


In Beringen en omgeving staat Tim Torfs al meer dan 20 jaar bekend als dé specialist op het gebied van verzorging voor mannen. Tim Torfs was jaren geleden een van de eerste mannelijke schoonheidsspecialisten in ons land en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de branche. Bij Tim Torfs ben je verzekerd van professionele behandelingen en een ultieme verwenervaring.

Een Compleet Aanbod aan Verzorging voor Mannen

Bij Tim Torfs bieden we een uitgebreid aanbod aan verzorgingsdiensten speciaal gericht op mannen. Of je nu behoefte hebt aan een ontspannende massage, een verkwikkende gezichtsbehandeling, of ontharing op maat, bij ons ben je aan het juiste adres. Tim Torfs ervoor dat elke behandeling op maat wordt afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en wensen.

Enkele van onze populaire behandelingen zijn onder andere:

  • Relaxmassages en Massagerituelen: Laat alle stress en spanning van het dagelijkse leven achter je met een ontspannende massage of een uniek massageritueel. Onze specialisten gebruiken technieken die gericht zijn op het verminderen van spierspanning, het bevorderen van de bloedcirculatie en het creëren van een diepe ontspanning.
  • Gelaatsverzorgingen speciaal voor de man: Ook mannen verdienen een goede gezichtsverzorging. Onze gelaatsverzorgingen zijn speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van de mannenhuid te voldoen. We gebruiken hoogwaardige producten en technieken om de huid te reinigen, te hydrateren en te verjongen.
  • Ontharing met scheermesje, wax en definitief ontharen: Wil je af van ongewenste haargroei? Bij Tim Torfs bieden we verschillende ontharingsmethoden aan, waaronder ontharing met een scheermesje, waxen en zelfs definitief ontharen. We zorgen voor een professionele en discrete behandeling, zodat je weer kunt genieten van een gladde en haarvrije huid.

Een Verwenervaring in een Luxe Omgeving

Bij Tim Torfs draait het niet alleen om de behandelingen, maar ook om de totale ervaring. Onze schoonheidssalon is voorzien van alle luxe faciliteiten die je nodig hebt om volledig tot rust te komen. Geniet van onze jacuzzi, sauna en zwembad, zodat je lichaam en geest helemaal kunnen ontspannen. En als je jezelf echt wilt laten verwennen, bieden we zelfs de mogelijkheid om te overnachten in onze luxe Bed & Breakfast. Zo kun je in alle rust genieten van je behandelingen en ontspanning.

Maak een Afspraak bij masseur en schoonheidsspecialist Tim Torfs en Ervaar de Ultieme Verwennerij!

Of je nu behoefte hebt aan een ontspannende massage, een verfrissende gezichtsbehandeling of een professionele ontharing, bij Tim Torfs ben je in goede handen. Onze schoonheidssalon voor mannen in Beringen staat al meer dan 20 jaar bekend om zijn professionele service, uitgebreide aanbod en luxe omgeving. Laat jezelf verwennen en maak vandaag nog een afspraak.



Contactgegevens Tim Torfs Schoonheidssalon voor Mannen:

  • Email: info@timtorfs.be
  • Telefoon: +32 (0)11 724 424
  • Adres: Heidestraat 69, 3581 Beringen
  • Website: www.timtorfs.be

Bij Tim Torfs bieden we jou een unieke en verwennerij-ervaring in een luxe omgeving. Kom langs en ervaar zelf waarom wij al jarenlang een begrip zijn op het gebied van verzorging voor mannen.

 

Tim Torfs Antiaging gelaatsverzorging

Sinds 2003 heeft Tim Torfs zich gespecialiseerd in massages. Diverse opleidingen in Nederland, Frankrijk, Italië & USA zorgden sinds 2023 voor een volledig nieuwe aanpak. Zowel Tim als zijn medewerkers geven geen massage 'zoals geleerd op school', maar ze maken een reis van ieder relaxmoment. Je voelt energie, je voelt dat je gevoed wordt tijdens de behandelingen.

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences