Vakantiekilo's direct aanpakken met het Tim Torfs Dieet!


Ben je terug van vakantie en wil je snel die extra vakantiekilo's kwijtraken? Bij Instituut Tim Torfs hebben we de oplossing voor jou! Ons Tim Torfs Dieet biedt drie effectieve dieetformules vanaf €249.

Fase 1: Dieetfase

Tijdens de dieetfase van het Tim Torfs Dieet combineer je voedingsplannen, supplementen en begeleiding om je streefgewicht te bereiken. We bieden een duidelijk 3-fasenplan met weekmenu's, een dieetoverzicht en een handige boodschappenlijst. Voorbeeldrecepten zijn onder andere frisse limoengarnalen met courgetti, kruidenomelet en courgette stoofpotjes.

Fase 2: Stabilisatiefase

In de stabilisatiefase van het dieet wordt je dieet geleidelijk aangevuld gedurende een periode van 21 dagen. Dit zorgt ervoor dat je gewicht stabiliseert en voorkomt het beruchte jojo-effect. Als je streefgewicht nog niet is bereikt, kun je langer in deze fase blijven. We raden ook het voedingssupplement "Tim Torfs Boost & Happy" en Q10 + AOX aan voor ondersteuning.

Fase 3: Levensfase

In de levensfase leer je hoe je de rest van je leven gezonde keuzes kunt maken. Deze fase draait vooral om het vinden van een balans die bij jou past. Voorbeeldrecepten zijn onder andere zomerse erwtensoep, chia-ontbijt met verse mango en pasta avocado carbonara. We helpen je bij het toepassen van wat je in fase 1 en 2 hebt geleerd over gezonde keuzes.

Wil je meer informatie over onze dieetformules en promoties? Neem dan een kijkje op onze webshop: Tim Torfs Dieet & Supplementen. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw vakantiekilootjes snel en effectief aan te pakken.

Bij Instituut Tim Torfs geloven we dat een gezond leven verder gaat dan alleen op je eten letten. Wij staan klaar om je te helpen een betere, strakkere en vooral gezondere versie van jezelf te worden. Twijfel niet langer en begin vandaag nog jouw reis naar een betere levensstijl met ons bij Instituut Tim Torfs.

Laat Instituut Tim Torfs je helpen om van het leven te genieten!

 

Daen verliest 25,2 kilo in 11 weken! "Wat een hunk!"

Een complete metamorfose in amper 3 maanden tijd! Zonder honger! Zonder shakes! Zonder vervangmaaltijden!

 

Viandro -50kg in 8 maanden!

Al heel mijn leven kamp ik met zwaar overgewicht, zelfs toen ik kind was. Toen Covid aanbrak ging het helemaal de verkeerde kant op. Door het telewerk en de lockdowns was er nog amper lichaamsbeweging en vlogen de kilo’s er nog sneller aan. Ik heb in het verleden verschillende diëten geprobeerd, maar niets hielp. Dankzij Tim Torfs verloor ik maar liefst 50 kilo! Van 150kg naar 100kg! Ik leerde een nieuwe levensstijl aan te nemen, mijn voedingsgewoontes aan te passen en meer te bewegen.

 

Tim Torfs dieet & supplementen

Kies voor 1 van de 3 formules met of zonder begeleiding. Er is ook een Tim Torfs coach in jouw buurt!

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences